Volvo lanceert de EX30 Cargo: 'Een flexibele oplossing voor bedrijven'

Robbie Maes
| 0 reacties
Volvo lanceert de EX30 Cargo: 'Een flexibele oplossing voor bedrijven'

Volvo heeft met de EX30 Cargo een nieuwe variant toegevoegd aan zijn gamma. Deze nieuwe uitvoering is geen nieuwe motorvariant, maar een aangepaste versie van de bestaande EX30 zonder achterbank.

Sinds de introductie van de Volvo EX30 zijn er al heel veel exemplaren verkocht. Om het succes verder uit te breiden, heeft Volvo nu de EX30 Cargo gelanceerd. Deze versie biedt bedrijven een praktische oplossing door de ruimte achterin te optimaliseren voor laadcapaciteit.

De ombouw naar een EX30 Cargo kost €2.238,34 exclusief btw. Voor dit bedrag verwijdert Volvo de achterbank uit de standaard EX30 en plaatst een vlakke laadvloer in de plaats. De achterste zijruiten worden geblindeerd om de lading te beschermen en privacy te waarborgen.

Klanten kunnen optioneel aanvullende voorzieningen kiezen, zoals veiligheidsnetten, tussenschotten, een op maat gemaakte lade-inrichting, sjorogen en bindrails. Een belangrijk voordeel is dat de ombouw ook weer ongedaan kan worden gemaakt, wat flexibiliteit biedt voor verandering.

Voor bedrijven

Volvo richt zich met de EX30 Cargo voornamelijk op middelgrote en grote bedrijven die behoefte hebben aan efficiënte voertuigen voor bijvoorbeeld onderhoud, klantbezoeken en controles. Hoewel de EX30 Cargo geen traditionele bestelauto is, biedt hij voldoende ruimte voor gereedschap en kleine materialen.

Met de toevoeging van de EX30 Cargo breidt Volvo zijn aanbod uit naar een segment dat eerder niet beschikbaar was in hun elektrische line-up. Deze nieuwe variant is bedoeld om bedrijven te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten door een praktische en aanpasbare oplossing te bieden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws