šŸŽ„ McLaren onthult 'Legend Reborn' livery voor Grand Prix van Singapore

Robbie Maes
| 0 reacties
šŸŽ„ McLaren onthult 'Legend Reborn' livery voor Grand Prix van Singapore

McLaren heeft voor de Grand Prix van Singapore een opvallende nieuwe livery onthuld die een eerbetoon brengt aan hun iconische MP4-periode. De speciale 'Legend Reborn'-kleurstelling, markeert een eerbetoon aan het glorieuze verleden van het team.

In tegenstelling tot Red Bull Racing, die tijdens de Singapore Grand Prix geen speciale livery introduceert, kiest McLaren ervoor om een unieke uitstraling te presenteren. Deze beslissing onderstreept hun trots als huidige koploper in het constructeurskampioenschap.

De ‘Legend Reborn’-kleurstelling is een eerbetoon aan de McLaren MP4-auto’s die tussen 1981 en 1996 furore maakten in de Formule 1. Deze speciale kleurstelling combineert het iconische papaya-oranje van McLaren met een retro design dat de geest van die gouden jaren vangt. Het doel is om de glorie van het verleden te combineren met de moderne prestaties van het huidige team.

De livery omvat een opvallende grote witte baan die over de sidepod, motorkap en neus van de MCL38 van Lando Norris en Oscar Piastri loopt. Deze visuele wijziging biedt een krachtige uitstraling die zowel de geschiedenis als de huidige identiteit van McLaren vertegenwoordigt. Het ontwerp zorgt ervoor dat de auto meteen opvalt tijdens de race in Singapore.

Iconische namen

Een bijzonder kenmerk van de livery is de integratie van de namen van dertien iconische McLaren-coureurs rondom de cockpit. Namen zoals Ayrton Senna, Alain Prost en Niki Lauda zijn prominent aanwezig.

Het ontwerp van de livery is ontwikkeld in samenwerking met teampartner OKX. Door samen te werken met OKX, kan McLaren de impact van hun speciale livery vergroten en hun merk verder versterken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws