Kevin Magnussen keert terug in Singapore: "Klaar om alles op stelten te zetten"

Robbie Maes
| 0 reacties
Kevin Magnussen keert terug in Singapore: "Klaar om alles op stelten te zetten"

Kevin Magnussen maakt zijn terugkeer in de Formule 1 dit weekend in Singapore met een opmerkelijke dosis zelfvertrouwen. Na een raceban die hem vorige week in Azerbeidzjan aan de zijlijn hield, staat de Haas-coureur weer in de cockpit en lijkt hij vastbesloten om een krachtig statement te maken.

Magnussen’s terugkeer wordt met veel verwachtingen bekeken. “Je wordt gestraft en dan kom je terug met de gedachte: ‘Ik ben klaar om alles op stelten te zetten,’” lachte Magnussen tegenover Racing News.

Ondanks de reset van zijn strafpunten, benadrukt hij dat deze situatie zijn rijstijl niet heeft beïnvloed. Hij probeerde zich te concentreren op het verbeteren van zijn prestaties zonder zich te veel bezig te houden met de gevolgen van de vorige incidenten.

Tijdens zijn afwezigheid in Azerbeidzjan werd Magnussen vervangen door Oliver Bearman, die een punt voor Haas wist te behalen na een chaotische race. Magnussen beschouwde de extra vrije tijd als een kans om quality time door te brengen met zijn familie.

Magnussen heeft een deel van de race bekeken vanuit zijn sportschool terwijl hij aan het trainen was. Hij vond het een vreemde ervaring.

Magnussen kijkt ernaar uit om zijn terugkeer in Singapore met frisse energie te maken. De Haas-coureur is vastbesloten om zijn prestaties te verbeteren en zijn eerdere fouten achter zich te laten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws