๐ŸŽฅ Dat scheelde geen haar: Fernando Alonso komt met pittige humor na bijna-crash

๐ŸŽฅ Dat scheelde geen haar: Fernando Alonso komt met pittige humor na bijna-crash

De eerste vrije training in Singapore was niet meteen een speeltuin voor Fernando Alonso. Bijna kwam hij zelfs hard tot crashen toe, maar hij loste het zelf op.

Fernando Alonso staat momenteel negende in de WK-tussenstand. Ook in Singapore was het tijdens de eerste vrije training niet meteen een wandeling door het park voor de ervaren Spanjaard.

Hij wist niet echt mee te wedijveren met de top-5 van die eerste training en kwam tijdens de training zelfs bijna tot een harde crash. De Spanjaard kon zijn bolide maar nét op de baan houden.

Alonso bijna van de weg af

Alonso ging hard over de curves en spinde daarna bijna helemaal uit de baan. In allerijl wist hij zich alsnog recht te houden, door uit te pakken met een héél sterke reactie. 

Daarbij raakte hij wel een aantal knoppen op zijn dashboard, waarop zijn team Aston Martin hem even tot de orde riep. "Je hebt op het knopje 'pit' gedrukt. Was dat de bedoeling?", klonk het over de boordradio.

Waarop de Spanjaard zijn lach niet verloor: "Nee, nee, nee. Het was niet de bedoeling. Ik drukte op alle mogelijke knoppen om deze wagen op de baan te houden." Geen gebrek aan humor én aan stuurmanskunsten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws