Frijns en Buemi klaar voor nieuwe uitdagingen in Formule E na moeilijk seizoen

Robbie Maes
| 0 reacties
Frijns en Buemi klaar voor nieuwe uitdagingen in Formule E na moeilijk seizoen

Robin Frijns zal ook komend seizoen in de Formule E rijden en blijft zo bij het Envision-team. Hij zal opnieuw samen rijden met Sébastien Buemi.

Teambaas Sylvain Filippi is hoopvol over de toekomst van Envision en ziet de continuïteit in de rijdersteams als een belangrijke factor. "Het is geweldig dat we continuïteit hebben met onze line-up", zegt Filippi tegenover Motorsport.com.

"Hoewel seizoen 10 niet ons opmerkelijk jaar was, hebben we er vertrouwen in dat we het momentum dat we hebben uitgesproken tijdens de laatste races kunnen meenemen naar volgend seizoen.”

Het seizoen 2023-2024 kende zijn uitdagingen voor Frijns en Envision, vooral door de afwezigheid van Frijns en Buemi tijdens de double-header in Berlijn. Dit kwam door de clash met het WEC zes uur van Spa. De verwachting is dat deze situatie zich ook volgend seizoen kan herhalen, waarbij de races in Berlijn in hetzelfde weekend vallen als de WEC-ronde in Brazilië.

Filippi gelooft alvast dat de ervaringen en het momentum uit de laatste races van het afgelopen seizoen de basis kunnen vormen voor een sterkere prestatie in het nieuwe seizoen. Envision hoopt dat Frijns en Buemi prioriteit geven aan het Formule E-kampioenschap en de uithoudingsrace mogelijk laten schieten.

Het Formule E-seizoen 2024-2025 begint met de officiële test van 4 tot 7 november in Valencia. De eerste E-Prix van het seizoen staat gepland voor 7 december in São Paulo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws