Alonso is blij met prestatie in Singapore en kijkt uit naar de toekomst: "Voelt aan als een droom"

Robbie Maes
| 0 reacties
Alonso is blij met prestatie in Singapore en kijkt uit naar de toekomst: "Voelt aan als een droom"

Fernando Alonso is tevreden met zijn prestaties tijdens de Formule 1-race in Singapore. De Aston Martin-coureur eindigde de race op de achtste plaats.

Alonso gaf aan dat hij het maximale uit zijn race heeft gehaald op het Marina Bay Circuit. Hij benadrukte dat, hoewel de achtste plaats een geweldige prestatie lijkt, de snelheid van zijn auto niet optimaal was.

“Normaal zou negende of tiende het maximaal haalbare zijn", aldus Alonso tegenover Motorsport.com. “Dat we nu achtste zijn geworden, voelt als een droom.”

Tijdens de race werd Alonso de laatste van het veld die een ronde achterstand kreeg. Ondanks dat hij beide Ferrari's moest laten passeren, voelde hij zich niet tekortgeschoten.

Alonso had ook commentaar op de prestaties van Ferrari, die volgens hem de snelste waren tijdens het weekend. Hij vond dat Ferrari de overwinning had moeten behalen en deed weinig om de Ferrari-coureurs achter zich te houden.

Na twee stratencircuits op rij, kijkt Alonso uit naar traditionelere circuits. Hij verwacht dat deze uitdagender zullen zijn en dat ze de lat hoger moeten leggen voor de komende races.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws