📷 Na de Renault 5 komt eindelijk de Renault 4 uit: 'Een knipoog naar het verleden'

Robbie Maes
| 0 reacties
📷 Na de Renault 5 komt eindelijk de Renault 4 uit: 'Een knipoog naar het verleden'

Na de Renault 5 is het nu de beurt aan de iconische Renault 4 om in een nieuw jasje te worden gestoken.

Met een vleugje retro, brengt Renault een auto die niet alleen nostalgie oproept, maar ook hedendaagse flair. Een bijzonder kenmerk van de nieuwe Renault 4 is het stoffen dakje.

Begin dit jaar werd de nieuwe Renault 5 onthuld en het is duidelijk dat deze auto een uitstekende toevoeging is aan het huidige aanbod. Renault heeft besloten de volgorde van de introductie te veranderen, waardoor de 4 nu na de 5 op de planning staat.

Net als bij de Renault 5 heeft Renault ook voor de 4 een conceptmodel gepresenteerd. Echter, de nieuwe Renault 4 lijkt meer op een SUV dan op zijn legendarische voorganger.

Een eerste teaser van de Renault 4 toont al veelbelovende elementen. De officiële onthulling staat gepland voor 14 oktober tijdens de Autosalon van Parijs. De ontwerptrend lijkt in lijn te liggen met de eerder genoemde Renault 5 en de Alpine A110, waarbij de moderne ontwerpen gevuld zijn met knipogen naar het verleden.

Vouwdak

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe Renault 4 is het stoffen vouwdakje. Dit dakje opent naar achteren en biedt een retro gevoel aan. Een knipoog naar het verleden die de charme van de Renault 4 versterkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws