Ontdek hoe Formule 1-rijder Valtteri Bottas verraste bij het WK Gravel in Leuven

Ontdek hoe Formule 1-rijder Valtteri Bottas verraste bij het WK Gravel in Leuven
Foto: © photonews

Valtteri Bottas heeft dit seizoen nog zes Grote Prijzen te rijden in de Formule 1. Dit weekend profiteerde hij van de herfststop om in Leuven aan de start te komen aan het WK Gravel. En hij maakte indruk.

Valtteri Bottas ging zich dit weekend wagen aan iets heel speciaal. Hij kwam namelijk aan de start van het WK Gravel in Leuven. Dat had hij zelf ook aangegeven en bevestigd. "Het gaat pijn doen", gaf hij aan.

De Grote Prijs van de Verenigde Staten is pas binnen twee weken en de Finse Formule 1-rijder profiteerde zo van de herfststop om eens een uitstapje te plegen naar een andere sport.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas)

Bottas is van alle markten thuis. Zo is hij naast een gevierd Formule 1-rijder ook een begenadigd jogger. En door zijn partner Tiffany Cromwell ontdekte hij een aantal jaren geleden ook de fiets.

133e plaats voor Bottas in Leuven

Het WK Gravel was een van zijn doelen en in de leeftijdsgroep van renners tussen de 35 en 39 jaar wilde hij ook een leuk resultaat gaan neerzetten. Wat uiteindelijk ook zou lukken.

Valtteri Bottas eindigde uiteindelijk op de 133e plaats van de 247 renners die aan de start kwamen. Een prima prestatie van de Fin, waar hij duidelijk ook trots mag op zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws