📷 Dit is de ideale job als je houdt van snelle wagens: luxe in noodgeval

Robbie Maes
| 0 reacties
📷 Dit is de ideale job als je houdt van snelle wagens: luxe in noodgeval

Als je als hulpverlener de snelste en meest luxueuze auto's wilt rijden, moet je niet bij de politie zijn maar bij de MUG. Deze eenheden verplaatsen zich namelijk in indrukwekkende SUV's.

Een recent voorbeeld komt vanuit het AZ Alma-ziekenhuis. Zij vervingen de BMW X7 door een Volvo XC90.

De nieuwe X7 xDrive40d biedt een indrukwekkende 340 pk en 700 Nm aan koppel. Dit betekent dat het voertuig snel ter plaatse kan zijn tijdens noodgevallen.

De keuze voor een BMW X7 is geen toeval. Het model staat bekend om zijn robuustheid, luxe en vermogen om lange afstanden af te leggen, wat essentieel is voor MUG-diensten die vaak snel en veilig ter plaatse moeten zijn. Bovendien biedt de SUV voldoende ruimte voor medische apparatuur en comfortabele zitplaatsen voor het medische team.

Daarnaast speelt betrouwbaarheid een cruciale rol bij de keuze voor de BMW X7 als MUG-voertuig. In noodgevallen moet de auto niet alleen krachtig en snel zijn, maar ook onder alle omstandigheden functioneren.

De keuze voor zulke luxueuze en krachtige auto is niet alleen gebaseerd op snelheid. Veiligheid, comfort en ruimte voor medische apparatuur zijn net zo belangrijk. De auto’s moeten in staat zijn om snel over langere afstanden te reizen, maar ook over ruw terrein te rijden als dat nodig is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws