📷 Ferrari Roma: een exclusieve blik die iedereen doet smullen

Robbie Maes
| 0 reacties
📷 Ferrari Roma: een exclusieve blik die iedereen doet smullen

Onlangs deelde Ferrari foto's van een bijzonder exemplaar. Namelijk de Roma Spider. In het Enzo Ferrari Museum wordt de auto voorlopig tentoongesteld.

De Roma wordt sowieso beschouwd als een van de mooiste huidige Ferrari’s, vooral sinds de coupé niet meer geproduceerd wordt. Meestal zien we de Roma in ingetogen kleuren, maar deze specifieke uitvoering heeft een opvallende kleurstelling.

Het begint met een lak in Oro Mida, een matte goudtint. Hoewel dat misschien wat kitscherig klinkt, staat het verrassend goed op deze Roma.

Wat de auto nog interessanter maakt, is het gebruik van hout. De tonneaucover, dorpels en zelfs de vloermatten zijn deels van hout gemaakt. Dat is iets wat je zelden ziet op een moderne Ferrari.

Toch zijn er ook een paar keuzes die minder goed uitpakken. Zo is het interieur deels uitgevoerd in rood, waar een bruine tint misschien beter had gepast.

Bij deze bijzondere Roma hoort trouwens ook nog een unieke pen. Het gaat om een exclusieve Montblanc-pen, die standaard al zo’n €400 kost. Dit exemplaar is echter speciaal, want het is uitgevoerd in dezelfde kleur als de auto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws