Overgang van de eeuw: Hamilton krijgt waarschuwing voor sprong naar Ferrari

Robbie Maes
| 0 reacties
Overgang van de eeuw: Hamilton krijgt waarschuwing voor sprong naar Ferrari
Foto: © photonews

Lewis Hamilton staat op het punt om zijn laatste zes races te rijden met Mercedes. Volgend jaar maakt hij de overstap naar Ferrari.

Stefano Domenicali, CEO van de Formule 1, heeft Ferrari gewaarschuwd voor de uitdagingen die de komst van de zevenvoudig wereldkampioen met zich meebrengt. De overgang heeft immers veel stof doen opwaaien in de Formule 1-wereld.

Stefano Domenicali heeft benadrukt dat duidelijke teamregels en een sterke managementstructuur noodzakelijk zijn om spanningen tussen Hamilton en Leclerc te voorkomen. Volgens Domenicali is het essentieel dat beide coureurs elkaars talenten respecteren, maar dat er ook een sterke competitie moet zijn zodra ze de helm opzetten.

Hamiltons vertrek bij Mercedes is een significant moment in de F1-geschiedenis. Hij heeft jarenlang het gezicht van het team geweest en heeft talloze overwinningen behaald.

Met Hamiltons vertrek zal Mercedes de jonge Italiaanse coureur Kimi Antonelli verwelkomen als zijn vervanger. Antonelli, die op 18-jarige leeftijd de overstap naar de Formule 1 maakt, wordt beschouwd als een groot talent.

Domenicali is verheugd over de opkomst van jonge coureurs in de Formule 1. Naast Antonelli zullen ook Oliver Bearman en Jack Doohan hun debuut maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws