🎥 Niet te geloven: twee peperdure Bugatti's Chiron ... crashen met elkaar

🎥 Niet te geloven: twee peperdure Bugatti's Chiron ... crashen met elkaar
Foto: © photonews

Wat is er erger dan één Bugatti Chiron die betrokken raakt in een crash? Dat zijn twee Bugatti's die betrokken raken in een ongeval. Zonde van het geld wordt het helemaal als ze ook nog eens met elkaar in aanraking komen.

Een Bugatti-rit door Marokko eindigde op een financiële ramp voor een paar Chiron-bezitters, toen twee van de zeldzame hypercars tegen elkaar botsten bij een inhaalpoging.

Allerlei Bugatti Chiron- en Veyron-varianten rijden mee in de karavaan en ook Bugatti CEO Mate Rimac is aanwezig bij de rondrit. Over het incident van deze week heeft hij wel niets gepost.

Bijzondere beelden

Road and Track kon echter amateurbeelden vinden vanuit een bus die achter de beide Bugatti's aanreed. Zij konden op die manier de crash tussen beide dure wagens perfect filmen.

Precies op het moment dat de Super Sport zich diep in de dode hoek van de eerste Bugatti bevindt, beweegt Pur Sport zich naar de inhaalstrook en komt zo in botsing met de andere Chiron die iedereen probeert in te halen.

Dat veroorzaakt een kettingreactie, waarbij ook een vrachtwagen betrokken raakt en in de greppel kantelt. Het is een dure zaak, want zeker een van de twee Bugatti's is wel héél zwaar gehavend. Dodehoektechnologie lijkt geen overbodige luxe te zijn voor de chique wagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws