Horner waarschuwt coureur: tijd dringt in strijd om prestaties en Red Bull-toekomst

Robbie Maes
| 0 reacties
 Horner waarschuwt coureur: tijd dringt in strijd om prestaties en Red Bull-toekomst

De prestaties van Sergio Pérez bij Red Bull Racing blijven ondermaats, terwijl teamgenoot Max Verstappen in Austin opnieuw imponeerde. Red Bull-teambaas Christian Horner heeft duidelijk gemaakt dat Pérez zich moet herpakken.

Met slechts acht punten voorsprong op Ferrari voelt Red Bull de hete adem van de concurrentie in de strijd om de constructeurstitel. Max Verstappen bleef zijn indrukwekkende vorm tonen in Austin, maar Sergio Pérez liet wederom steken vallen.

Zijn teleurstellende kwalificatie en magere zes punten zorgden ervoor dat Christian Horner de Mexicaanse coureur opnieuw op scherp zette. De teambaas benadrukte dat het cruciaal is voor Red Bull dat beide auto's vooraan meevechten.

Horner hoopt dat de aankomende thuisrace in Mexico Pérez de boost kan geven die hij zo hard nodig heeft. Toch gaf Horner aan dat zijn slechte startpositie in Austin Pérez de das omdeed. "Als je je zo laag kwalificeert, verlies je kostbare tijd om de top-tien binnen te komen.”

Aan de andere kant lijkt Red Bull-junior Liam Lawson steeds meer indruk te maken. "Hij reed snel, dapper, en toonde dat hij een toekomstig talent is binnen ons team."

De sterke prestaties van Lawson en de aanhoudende teleurstellingen van Pérez leiden tot speculaties over de line-up van Red Bull volgend seizoen. De naam van Williams-coureur Franco Colapinto wordt zelfs genoemd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws