Indrukwekkend en limited edition: Fiat gaat samenwerken met een bekend modehuis

Robbie Maes
| 0 reacties
Indrukwekkend en limited edition: Fiat gaat samenwerken met een bekend modehuis

Fiat heeft de aandacht gevestigd op zijn elektrische 500e door een exclusieve Giorgio Armani Collector's Edition te introduceren. Deze luxueuze versie van de populaire stadsauto moet voor een unieke rijervaring zorgen.

De Giorgio Armani Collector’s Edition is alleen beschikbaar in het klassieke driedeurskoetswerk. Deze keuze benadrukt de elegantie van de auto en sluit perfect aan bij de stijl van Giorgio Armani, die bekend staat om zijn verfijnde ontwerpen.

De variant met 3+1 deuren of de Cabrio zijn niet verkrijgbaar, wat de exclusiviteit van dit model verder vergroot. Met deze beperking biedt Fiat een unieke kans voor klanten die op zoek zijn naar een authentieke en tijdloze uitstraling.

De uitrusting van de Giorgio Armani Collector’s Edition is gebaseerd op de La Prima-variant, maar met een aantal extra luxe toevoegingen. Een glazen dak zorgt voor een open en luchtig gevoel in het interieur, terwijl het hoogwaardige JBL-audiosysteem een uitstekende geluidskwaliteit biedt.

Het dashboard is voorzien van een elegant houten inzetstuk, wat bijdraagt aan de premium uitstraling van de auto. Deze aandacht voor detail maakt de 500e tot een stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar luxe in de stad.

De Belgische prijs voor de Giorgio Armani Collector’s Edition is op dit moment nog niet bekendgemaakt. Gezien de luxe en exclusiviteit van dit model, is het echter te verwachten dat de prijs zich in het hogere segment zal bevinden. Deze limited edition zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws