Torenhoge verwachtingen voor Red Bull: coureur bereidt zich voor op extra speciale race

Robbie Maes
| 0 reacties
Torenhoge verwachtingen voor Red Bull: coureur bereidt zich voor op extra speciale race

Na een sterke prestatie in Austin reist het Red Bull Racing-team vol vertrouwen naar Mexico-Stad. Daar vindt dit weekend de Formule 1-race in Mexico plaats.

Max Verstappen kijkt met veel vertrouwen naar de komende race. Hij benadrukt dat de sfeer in Mexico altijd geweldig is, vooral door de enthousiaste fans die zijn teamgenoot Pérez steunen.

Na zijn overwinning in de sprintrace en een derde plaats in Austin, hoopt Verstappen dat het team deze positieve vibe kan vasthouden.

Voor Sergio Pérez is het weekend dan weer extra bijzonder, omdat hij thuisrijder is in Mexico. "Mexico is het grootste weekend van het jaar voor mij, en het lijkt erop dat het elk jaar grootser wordt", vertelt Pérez in Motorsport.com.

Pérez erkent dat Red Bull vooruitgang boekt, maar dat er nog veel werk te verzetten is om op het niveau van Max Verstappen te komen. "De auto kwam aardig onze kant op in het weekend in de VS, maar we moeten nog veel leren", merkt hij op.

Fans van Red Bull kunnen alvast uitkijken naar het weekend. Het doel is om de race te winnen, maar ook de harten van de Mexicaanse supporters te veroveren met behulp van Pérez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws