Max Verstappen geniet van F1-break en is kei in ... vinden van diamanten in Minecraft

Max Verstappen geniet van F1-break en is kei in ... vinden van diamanten in Minecraft
Foto: © photonews

We zitten in de nazomerbreak in de Formule 1. Binnen enkele weken begint in de Verenigde Staten het laatste deel van de strijd om de wereldtitel. Rest de vraag: hoe spendeert Max Verstappen op dit moment zijn dagen?

Max Verstappen is momenteel aan het genieten van zijn tussenpauze in de Formule 1. Zoals wel vaker gaat hij dan aan het streamen met Team Redline. Dat is deze keer niet anders.

De Nederlander amuseert zich rot, zoveel is duidelijk. Deze keer ging hij onder meer aan de slag met Minecraft, toch wel een zeer bekend en populair spel in de hele wereld.

Verstappen probeerde te slapen in de nether, niet meteen de plaats waar je begint te slapen normaal gezien. Een foutje van hem, dat gaf hij ook zelf meteen toe tijdens het streamen.

Diamanten vinden in Minecraft

Bovendien zag hij zijn paard ook nog eens sterven. Ook een ferme domper op de feestvreugde voor Verstappen. Hij gaf wel verder aan dat hij heel goed is in het vinden van diamanten.

Het toont enkel maar aan dat Verstappen zich enorm aan het amuseren is. De komende weken kan hij zich tenvolle voorbereiden op de resterende zes races van het seizoen. We houden u uiteraard verder op de hoogte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws